Julbordet står uppdukat från och med 25 nov till och med 17 december
Mörkret faller, kylan biter sig fast i frostbitna kinder och kalla fingrar. Tiden rusar och dagen är knapp. Nu är stunden värd att fånga. Samla familjen, nära och kära, ta kollegorna med datortrötta ögon från lysrörsljuset. Bryt av med en gemensam lunch eller en riktigt lång kväll med ett hemlagat julbord fyllt med alla härliga ingredienser som hör julen till. Låt oss få fylla dina sinnen med dofter, smaker och stämningsfull julkänsla vid ett traditionellt Julbord i Nyköping på klassiskt vis - så som det ska vara.
Sittningar
ONSDAG TILL FREDAG
(vissa tisdagar) Lunchsittningar
Kvällssittningar
|
LÖRDAG
Eftermiddagssittningar
Kvällssittningar
|
SÖNDAG
Lunchsittningar
|
PRISER
Alltid samma hemlagade Julbord oavsett pris
Lunchsittning
tisdag till torsdag Vuxna: 449 SEK/pers Kvällssittning
tisdag till torsdag Vuxna 598 SEK/pers |
Lunchsittning
fredag Vuxna: 449 SEK/pers Kvällssittning
fredag Vuxna 699 SEK/pers |
Eftermiddagssittning
lördag Vuxna 649 SEK/pers Kvällssittning
lördag Vuxna 699 SEK/pers |
Söndagssittning
Vuxna 535 SEK/pers |
Barn alla dagar:
Barn 5-14 år 275 SEK/pers
Barn 0-4 år 0 SEK
Barn 5-14 år 275 SEK/pers
Barn 0-4 år 0 SEK
Julafton Vi kommer servera julbord även på julafton, men endast för de gäster som bokat övernattningspaketet. Vill du komma och bo över juldagarna så läs mer och boka Julfirande |
Julbordet innehåller bland annat; PÅ FISKSIDAN Sill: kräft, lingon, rom, senaps, inlagd och havtornssill, kräftströmming, stekt inlagd strömming, sillsallad. Lax: varmrökt lax, kallrökt lax, gravad lax, inkokt lax, lax och räkpaté. Övrigt: rom, gräddfil, rödlök, rökt makrill, ägghalvor med räkor. PÅ KÖTTSIDAN Kallskuret: Rostbiff, julskinka, kalvsylta, alspånsrökt fläskfilé, renkorv, vildsvinskorv, onsalakorv, leverpastej, köttpaté, fårfiol. Varma rätter: Janssons frestelse, prinskorv, hemlagade köttbullar, revbensspjäll, omelett med räkstuvning, omelett med svampstuvning, julkorv, dopp i grytan, lutfisk med alla tillbehör, rödkål, bruna bönor. Övrigt: rödbetssallad, diverse ostar, kavring och vörtlimpa, samt alla tillhörande såser och inläggningar, DESSERTBORDET Ris á la malta, riklig variation av godis, pepparkakor, chokladkaka, chokladmousse, saffransskorpor, saffranspäron med karamelliserad vitchoklad, drömtårta med passionsfruktsfyllning, lingonpannacotta med pepparkakskross, frukt, dadlar, nötter, glögg, kaffe och kakor. *viss variation i innehåll kan förekomma |