MENY
Gäller from 25 dec tom. 18 jan
FÖRRÄTTER
Friterad potatiskrutong toppas med varmrökt lax, smetana, hackad rödlök, rom och dill
Fried potato croutons topped with hot smoked salmon, sour cream, chopped red onion, roe and dill
140 sek
Rökt lammsteksröra med smak av pepparrot och persilja på Blommenhofs smörstekta mörka bröd toppas med citronpicklad silverlök och grönolja
Smoked roast lamb with a taste of horseradish and parsley on Blommenhof’s butter-fried dark bread topped with lemon-pickled silver onions and green oil
140 sek
VARMRÄTTER
Saffransrisotto toppas med chilifrästa kikärtor, bakade kvisttomater, citronsyrlig brysselkålssallad, brynt smör samt krispiga rödbetschips och riven grana padana
Saffron risotto is topped with chili-fried chickpeas, baked tomatoes, lemon-sour brussels sprouts salad, browned butter and crispy beet chips and grated grana padana
255 sek
Fetaostbakad lax med dillig potatis och brynt saffranssmör toppas med citronsyrlig brysselkålssallad och krispiga rödbetschips
Feta cheese-baked salmon with dill potatoes and browned saffron butter topped with lemon-sour brussels sprouts salad and crispy beet chips
325 sek
Apelsinmarinerad flankstek med rökig rödvinssås, rostad aioli, potatiskaka, bakade kvisttomater samt friterad svartkål
Orange-marinated flank steak with smoky red wine sauce, roasted aioli, potato cake, baked branch tomatoes and deep-fried black cabbage
325 sek
DESSERTER
Blommenhofs ostkaka toppas med hjortron, knäckflarn och fluffigt vaniljskum samt riven choklad
Blommenhof’s cheesecake topped with gooseberries, knäck-flan and fluffy vanilla foam and grated chocolate
130 sek
Vaniljpannacotta toppas med lingonkompott, brynd kolasås samt krossad pepparkaka
Vanilla panna cotta topped with lingonberry compote, brown caramel sauce and crushed gingerbread
130 sek
Öppettider
Måndag-Lördag 18.00-21.30
Förboka bord!
0155-202060
info@blommenhof.se
Måndag-Lördag 18.00-21.30
Förboka bord!
0155-202060
info@blommenhof.se