Menyn från gäller 15/1-2021
Älgcarpaccio med svampemulsion,
ruccola, västerbottencrisp
och picklad morot
Carpaccio of elk with a mushroom emulsion,
arugula and a crips of Västerbotten cheese
and pickled carrot
Potatis och jordärtskockssoppa
med persilje & vitlöksolja,
kavringskrutonger och krasse
Soup of potato and jerusalem artichoke
with parsley & garlic oil
served with breadcrumbs and cress
ruccola, västerbottencrisp
och picklad morot
Carpaccio of elk with a mushroom emulsion,
arugula and a crips of Västerbotten cheese
and pickled carrot
Potatis och jordärtskockssoppa
med persilje & vitlöksolja,
kavringskrutonger och krasse
Soup of potato and jerusalem artichoke
with parsley & garlic oil
served with breadcrumbs and cress
Smörbakad torsk
med riven pepparrot, brynt dillsmör,
friterad kapris samt potatispuré med citron
Butter baked cod
with horseradish, browned butter with a flavor of dill,
fried capers and mashed potatoes with lemon
Helstekt vildsvin med enbärssky,
äppelkompott, friterad jordärtskocka
grönkålschips, sotad rödlök och lingon
Roasted wild boar with juniper gravy,
apple compote, fried jerusalem artichoke
served chips of kale, smoked red onion
and lingonberry
VEG: Saltbakade rotfrukter
med Karl-Johancreme
med smak av tryffel och citron
samt sotad rödlök och grönkålschips
VEG: Root vegetables baked in salt
with a Karl-Johan (type of mushroom) crème with a taste of truffles and lemon
served with smoked red onion and kale chips
med riven pepparrot, brynt dillsmör,
friterad kapris samt potatispuré med citron
Butter baked cod
with horseradish, browned butter with a flavor of dill,
fried capers and mashed potatoes with lemon
Helstekt vildsvin med enbärssky,
äppelkompott, friterad jordärtskocka
grönkålschips, sotad rödlök och lingon
Roasted wild boar with juniper gravy,
apple compote, fried jerusalem artichoke
served chips of kale, smoked red onion
and lingonberry
VEG: Saltbakade rotfrukter
med Karl-Johancreme
med smak av tryffel och citron
samt sotad rödlök och grönkålschips
VEG: Root vegetables baked in salt
with a Karl-Johan (type of mushroom) crème with a taste of truffles and lemon
served with smoked red onion and kale chips
Choklad och chiliglass
serveras med apelsincrunch,
ljummen chokladsås
och rostad kokos
Chocolate and chili ice cream
with a orange crunch,
chocolate sauce and roasted coconut
Äppeltarte med kanel,
vispad vaniljcreme,
kolasås och krispigt chokladmönster
Apple tarte with cinnamon,
wipped vanilla créme,
caramel sauce and crispy chocolate
serveras med apelsincrunch,
ljummen chokladsås
och rostad kokos
Chocolate and chili ice cream
with a orange crunch,
chocolate sauce and roasted coconut
Äppeltarte med kanel,
vispad vaniljcreme,
kolasås och krispigt chokladmönster
Apple tarte with cinnamon,
wipped vanilla créme,
caramel sauce and crispy chocolate
Köttbullar med lingonsylt,
gräddsås & kokt potatis
Meatballs with cream sauce, boiled potatoes and lingonberry
85 kr
Pannkaka med sylt och grädde
Pancakes with jam and whipped cream
69 kr
Barn upp till 12 år kan även beställa
halv varmrätt för halva priset
Children up to 12 years can also order
half main course to half of the price
gräddsås & kokt potatis
Meatballs with cream sauce, boiled potatoes and lingonberry
85 kr
Pannkaka med sylt och grädde
Pancakes with jam and whipped cream
69 kr
Barn upp till 12 år kan även beställa
halv varmrätt för halva priset
Children up to 12 years can also order
half main course to half of the price
* MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR
PRISER
VARMRÄTT
289 SEK
TVÅRÄTTERSMENY
387 SEK
TRERÄTTERSMENY
471 SEK
ÖPPETTIDER
RESTAURANG
RESTAURANG
MÅNDAG-LÖRDAG
18:00-21:30*
SÖNDAGAR STÄNGT
ÖPPETTIDER
BAR
BAR
ALLA DAGAR
11:00-23:30*
11:00-23:30*
Följ oss på hotellets Instagram
Följ oss på restaurangens Instagram
Följ oss på Facebook
|
FÖLJ OSS PÅ
SOCIALA MEDIER |
KONTAKT
|