Kvällsmeny 14/4-23/6
Förrätter
Råbiff på svenskt nötkött med friterat rispapper, rostad sesammajonnäs och kaprisbär, toppas med brännvinsost och jordärtkockschips
Raw beef on Swedish beef with fried rice paper, roasted sesame mayonnaise and capers, topped with brandy cheese and jerusalem artichoke chips
115:-
Smörstekt vit sparris med nässelhollandaise, forellrom samt rostade hasselnötter och krassesallad
Butter-fried white asparagus with nettle hollandaise and trout rum as well as roasted hazelnuts and cress salad
Varmrätter
Chilisotad regnbågslax med potatiskaka, rostad knippmorot, nässelveloutè samt grillad citron, toppas med primörsallad
Chili-soaked salmon trout with potato cake, roasted bun, nettle veloutè and grilled lemon, topped with primeries sallad
289:-
Senap och rosmarinmarinerat lamm med sötpotatispuré, bakade rödbetor, pepparsky samt getostsmör och jordärtkockschips
Mustard and rosemary marinated lamb with sweet potato puree, baked beets, pepper sky and goat cheese butter and jerusalem artichoke chips
289:-
VEG:
Ugnsbakad sötpotatis toppad med kikärts och getoströra med smak av örter, jalapeño, citron och vitlök samt rostad sesammajonnäs, toppad med syrad primörsallad
Baked sweet potatoes topped with chickpeas and goat cheese mash with flavors of herbs, jalapeño, lemon and garlic and roasted sesame mayonnaise, topped with pickled primeries sallad
249:-
Dessert
Rabarber och hallonmousse med kanderade salta mandlar, toppas med kolaflarn, dulce de leche och färska bär
Rhubarb and raspberry mousse with candied salted almonds, dulce de leche and fresh berries
115:-
Tartelett med kondenserad mjölk och limecurd toppas med sotad marshmallow och rostade kokoschips
Tartlet with condensed milk and limecurd topped with smoked marshmallow and roasted coconut chips
115:-